MagyarNyelvválasztás

Hírek, publikációk

„Lejárt az üvöltöző, szigorú szemű főnökök ideje”

| 2016. szeptember 29.

Több, mint 70 vállalatvezető és munkaügyi szakember vett részt a Simonyi és Tóth „Kulcs a generációkhoz” konferenciáján, 2016. szeptember 29-én.
Mit vár el a munkaerőpiacra most kilépő nemzedék a munkaadóktól? A vállalatok hogyan tudják megtalálni és megtartani a tehetségeket? Melyek a fiatalabb generációkat motiválni tudó vezető legfontosabb tulajdonságai?
Ezekre a kérdésekre keresték a választ az előadók.


Teljes cikk »

Fiatalok a vezetésben

| 2016. június 14.

- Hogyan integrálhatóak a fiatalok a cégkultúrába?
- Miként lehet megtartani az Y és X generációs tehetsége-
ket?
- Mit tehet egy vezető azért, hogy hosszú távon is lojális
kollégákat neveljen ki?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresték a választ a
Figyelő nyári konferenciájának résztvevői ....


Teljes cikk »

S&Tep by S&Tep

| 2015. szeptember 09.

We are proud to announce that an enthusiastic team of seven of our most passionate colleagues determined to lead a healthy lifestyle joined this year’s Global Corporate Challenge.
The GCC initiation challenges those who take part to take at least 10,000 steps each day for a period of 100 days. So far there are 1,8 million participants from 185 countries of five continents who work at different companies from various industries...


Read more »

Az egyenjogúság a nők önbecsülésén múlik

Megjelent | Szerző: Kovács Ágnes Lilla

Kovács Ágnes Lilla

Nők a boardban és felsővezetésben címmel Budapesten rendezett nemzetközi szakmai fórumot a Simonyi és Tóth Kft., az AIMS International fejvadász szervezet magyarországi partner cége. A rendezvény a szövetség éves közgyűlésének keretében került megrendezésre.


A teljes cikk olvasása »

Sok probléma a bizonytalan vezetői szereptudatra vezethető ..

Megjelent | Szerző: Killeen-Kőrös Anikó

Killeen-Kőrös Anikó - Interjúztatni tudni és tanulni kell

"A vezetői kinevezéssel nem csak a dicsőség és a megemelt juttatások járnak, hanem a vezetői szerepkör is, annak szakmai, operatív, akár stratégiai és mindenképpen people management oldalával. Hol is érdemes kezdenie annak, aki készül a vezetői szerepre, vagy már bele is került és holnaptól művelnie kell? "


A teljes cikk olvasása »

A Simonyi és Tóth Kft. csapata a Mikulás-gyárban

Voltunk idén a Mikulás-gyárban

"A Simonyi és Tóth Kft. csapata karácsony előtt átadta a Mikulás-gyár munkatársainak a  tartós élelmiszerrel és mosószerrel megpakolt dobozokat."


tovább olvas »

Interjúztatni tudni és tanulni kell

Megjelent | Szerző: Killeen-Kőrös Anikó

Killeen-Kőrös Anikó - Interjúztatni tudni és tanulni kell

"Az új munkatársak kiválasztása mindenképpen kulcsfolyamat az emberi erőforrás menedzsmentben. Egyre több szervezet forintosítja, mennyibe is kerül 1-1 felvételi folyamat, a kalkulációk során a közvetlen toborzási költségeken túl a kollégák interjúzással töltött munkaidejének értékét illetve a fluktuációval járó költségeket is érdemes figyelembe venni. Egyértelmű érdeke a cégeknek, hogy a kiválasztás a lehető legjobb szakmai alapokon és leghatékonyabban folyjon, ennek biztosítását azonban nem az interjúszobában kell elkezdeni. "


A teljes cikk olvasása »

Vezetővé válni - „Fejlődés folyamatban”

Szerző: Killeen-Kőrös Anikó

Killeen-Kőrös Anikó

"Gratulálunk, téged választottunk a folyamatirányítási/ szállítmányozási /kontrolling / xy csapat vezetőjének!"
Sokan hallottuk, sokan ki is mondtuk már párszor a fenti mondatot. A kinevezéssel azonban nem csak a dicsőség és a megemelt juttatások járnak, hanem a vezetői szerepkör is, annak szakmai, operatív, akár stratégiai és mindenképpen people management oldalával.Hol is érdemes kezdenie annak, aki készül a vezetői szerepre, vagy már bele is került és holnaptól művelnie kell?


A teljes cikk olvasása »

Hogyan lesz a miénk az irodánk?

Megjelent | Szerző: Frankó Luca, pszichológus, junior tanácsadó

FRANKÓ LUCA - Az én irodám

"Nem olyan régóta ismert tény, hogy az irodák fizikai környezete, a munkaállomások elrendezése hatással van a teljesítményre, a stressz mértékére és az egészségi állapotra. Az építészek és a HR -szakemberek számára a következő évek egyik fontos kihívása lehet, hogyan adaptálják a környezetpszichológiai eredményeket a jelen és a jövő irodáira és munkavállalóira."


A teljes cikk olvasása »

Egyedül nem megy

Megjelent | XVI Évfolyam 2012/8 Augusztus | Változásmenedzsment

Ismerős tőmondat: „Újratervezés”. Akkor szól így hozzánk a GPS, amikor nem a megfelelő úton haladunk, és korrekcióra van szükség a célállomás eléréséhez. 2008 óta a cégek életében is folyamatossá vált az újratervezés.

Sok felesleges tekergéstől menekülhetünk meg célirányos újratervezéssel. Ez nemcsak autóvezetéskor igaz, nincs másként egy vállalat irányítása esetén sem. Annyival viszont nehezebb a helyzet, hogy itt nem segít a GPS.

tovább

Friss állásajánlatok

Kapcsolat

SIMONYI & TÓTH KFT.
1015 Budapest
Szabó Ilonka u. 71/A
1255 Budapest, Pf. 194.

Telefon / Fax: +36 (1) 214-1286
E-mail: info@sandt.hu

Az AIMS International magyarországi partnere

Az AIMS magyarországi partnere

A Simonyi & Tóth Tanácsadó Iroda 1997 óta tagja és magyarországi partnere az AIMS International (Association for International Management Search) nemzetközi tanácsadó szervezetnek.